Online bookmakers (Nederland)

Geschat wordt dat er ongeveer 800.000 inwoners in Nederland regelmatig een gokje wagen op het internet. Dit is variërend van spellen in het online casino zoals, Roulette, Black Jack, Netent games tot aan online poker of het wedden op sportwedstrijden. Het laatste genoemde is onder de beschikbare manieren van gokken toch wel het meest populair onder de Nederlandse spelers. nederlandEn hierbij speelt wedden op voetbal de hoofdrol! Vrijwel 90% van deze sportweddenschappen wordt door Nederlandse spelers afgesloten op voetbalwedstrijden. Voetbal is ook niet voor niets top sport nummer 1 in ons koude kikkerlandje, wat zich qua weddenschappen ook direct laat zien. Maar voor welke online bookmaker kies je als Nederlandse speler?

Er is een groot aanbod aan wedkantoren op het internet beschikbaar. Het is belangrijk dat je als speler altijd voor een betrouwbare en veilige online bookmaker kiest. Dit om er op voorhand van gegarandeerd te zijn dat betalingen en inzetten altijd veilig verlopen en eventuele winsten zonder problemen aan spelers worden uitgekeerd. Verdiep je daarom alvorens je een spelers-account aanmaakt bij een bookmaker hier dus eerst goed in. Hieronder hebben wij al een aantal bookmakers voor je geselecteerd, waarbij onder spelers een goede reputatie is!

Bookmakers om te wedden op voetbal

Mybet

De Duitse online bookmaker Mybet heeft een erg goede reputatie onder Nederlandse spelers. Dit door de jarenlange goede reputatie die het bedrijf heeft bij spelers. Het aanbieden van goede quoteringen, wat de waarde/winst van jouw weddenschap betekent, wordt er vrijwel altijd op de website bij Mybet een goede weddenschap aangeboden. Dit in combinatie met een goede en erg overzichtelijke website maakt het spelen bij Mybet immens populair! Mede door snelle uitbetalingen, welke doorgaans binnen enkele werkdagen worden uitgevoerd, beschikt een winnende speler snel over zijn gewonnen bedrag. Dit in tegenstelling tot andere bookmakers waarbij minimale limieten voor opname worden gesteld, met soms wel een wachttijd van 10 tot 14 dagen! Bij Mybet zijn deze voorwaarden over het algemeen laagdrempelig, wat winstgevend wedden op voetbal voor spelers weer een stuk aantrekkelijker maakt!

Ook profiteer je nu tijdelijk van 3 euro gratis actie bij Mybet. Deze actie is speciaal in het leven geroepen om nieuwe spelers, zonder een vereiste storting de bookmaker eens flink uit te testen! Je loopt hiermee dus geen enkele risico!

NetBet

Een andere zeer betrouwbaar wedkantoor voor Nederlandse spelers is NetBet. Het online bedrijf NetBet is relatief jong, maar biedt een geweldige website voor spelers. Met name de zeer aantrekkelijke welkomstbonus bij NetBet, welke onder wel erg gunstige voorwaarden vrij te spelen is, doet veel spelers besluiten juist bij NetBet te gaan spelen. Zo speel je een bonus t.w.v. 50 euro al vrij door deze slechts 1 keer rond te spelen op een minimale notering van x 1.60. Dit is naar onze inzichten de meest gunstige bonusvoorwaarden beschikbaar op het internet. Zo moet je bij andere bookmakers soms wel de bonus 10 tot 15 x rondspelen op hoge noteringen, waarbij op voorhand de bonus eigenlijk al verloren is.